Modernizare

UPDATE:   Am luat teapa si in aceasta toamna de la oamenii pe care i-am ales sa ne conduca. Domnul primar Nemes, mi-a spus insa ca la primavara cu siguranta vom avea asfalt in toata comuna si o sa demareze si alte proiecte. Abia astept…

Se pare ca in aceasta toamna vor incepe lucrarile de modernizare a drumurilor din comuna. Acestea, se pare ca o sa inceapa dupa festivalul „Strugurele de Aur” programat in data de 19 septembrie. Dupa doi ani de mandat in care oamenii pe care i-am ales la primarie nu au facut NIMIC (probabil si din cauza lipsei banilor) s-au hotarat in sfarsit sa refaca drumurile. Am auzit ca banii pentru asfaltare au venit la bugetul primariei inca din primavara acestui an (aceasta este o informatie neconfirmata). Oricum, e bine si asa…Jidveiul asteapta de mult timp o schimbare la fata. In aceasta comuna se pot face multe lucruri, dar trebuie si bunavointa din partea oamenilor.

Reclame

3 păreri la “Modernizare

 1. ….Si iata ca a venit si primavara…. si din 1 Mai incepe sezonul turistic pe litoral…. si apoi vine vara… dupa care, evident, vine toamna, apoi iarna brr, si… va mai veni apoi o primavara…. and so on, again and again.
  Florin, tine la indemana papucii de off road, si macar niste gumari…
  Va salut pe toti!

 2. Sa inteleg ca piatra imprastiata pe drum e baza pentru asfalt? :-))
  Sper sa fie ultimul strat de piatra inainte de asfalt sau ma rog sa le ajute Dumnezeu si „Guvernu” sa-l toarne pana da frugul.
  Daca e sa numar s-au turnat pe putin 7 straturi de piatra din 1995 pana azi. Toate cu intentia de a turna covor de asfalt la urama, dar…
  „Vremea trece piatra ramane!”

  Piatra e pentru asfalt, dar sa nu-ti faci vreo iluzie ca vei vedea asfalt anul acesta. Am vorbit cu Nemes si a zis ca doar la primavara o sa asfalteze.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s