Dupa 45 de ani…

15 Iunie 1965.

34 de adolescenti. Absolventii primei promotii a Liceului din Jidvei, porneau pe un drum necunoscut. Drumul pe care cu totii ne dorim sa intalnim satisfactii si impliniri, dar din cand in cand ne impiedicam de necazuri sau esecuri. Drumul vietii.

Pentru unii a fost usor, pentru altii mai greu. Unii dintre ei au plecat sa studieze mai departe, altii au ramas sa duca o viata simpla. Si-au intemeiat familii, au facut si au crescut copii. Unii dintre ei au continuat sa tina legatura si au ramas prieteni. Dar despre altii nu se mai stia aproape nimic pentru ca s-au raspandit prin toata tara, unii au plecat din tara.

Unii… au plecat din lumea asta.

 

4 Septembrie 2010

 

Dupa 45 de ani. In aceeasi scoala, in aceeasi sala de clasa,16 dintre ei s-au reintalnit. Au venit sa-si aminteasca de anii de liceu petrecuti impreuna. Sa-si povesteasca ce au facut si pe unde au umblat in toti acesti ani. Au petrecut cateva ore impreuna, si-au strans mana si s-au bucurat ca dupa atata timp au sansa sa se reintalneasca. Au participat si o parte dintre profesorii care i-au indrumat si i-au invatat in anii adolescentei. Si la despartire si-au promis ca o sa se intalneasca din nou peste 5 ani.

Este de apreciat initiativa si efortul celor care s-au ocupat de organizarea acestui eveniment. La fel si suportul conducerii si cadrelor didactice de la Liceul din Jidvei, care au pus la dispozitie tot ce a fost nevoie ca acest lucru frumos sa se realizeze.

Este de apreciat si efortul celor care au facut tot posibilul sa participle la aceasta intalnire, unii dintre ei venind de la sute, chiar mii de kilometrii.

 

P.S. Nu ma pot abtine sa spun ca printre absolventii acestei promotii se numara si mama mea.

Reclame

O părere la “Dupa 45 de ani…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s