Istoria vinului, vinul istoriei

Podgoria Tarnave, cea mai intinsa din intreaga Transilvanie, stapana tinuturilor roditoare dintre cele doua Tarnave, aduna de ani buni seva vitei de vie cultivata aici. Descoperirile arheologice, documentele istorice si obiectele specifice viticulturii si vinificatiei atesta traditia multimilenara a culturilor viticole pe aceste meleaguri.

Prezenta populatiei germane in satele din comuna Jidvei si legaturile permanente ale acestora cu localnicii din valea Mozelei si a Rhinului au contribuit, de-a lungul timpului la mentinerea unor standarde inalte in preoararea vinului.

Astazi va prezint noile sortimente- TEZAUR JIDVEI


Tezaur- Sauvignon Blanc si Feteasca Regala

Vin sec, onctuos, catifelat, in care Feteasca reagala cu transparenta-i invioratoare, completeaza mireasma si fructuozitatea seducatoarea Sauvignon-ului. Un cupaj remarcabil, complez si elegant, o adevarata satisfactie pentru cunoscatori.


Tezaur- Muscat Ottonel si Feteasca Regala

Un vin sec, discret, care uneste armonios aromele exotice ale Muscat-ului cu tineretea si prospetimea cuceritoare a autenticului soi de Feteasca Regala. Un cuplaj atragator, cu placute nuante de flori de salcam, o armonie perfecta care merita savurata pe indelete.Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s