Proiecte Jidvei 2012

De câteva minute am venit de la primarie şi am făcut rost de lista proiectelor care o sa fie realizate în toată comuna. Vreau să vă spun înca de la început că aceste proiecte vor fi realizate 100%. Nu se pune problema banilor sau implicarea altor partide politice. Acestea au fost aprobate de Consiliul Local al Comunei Jidvei.

Primul şi cel mai important proiect este: Modernizarea străzilor din localitatea Jidvei

Firma care va realiza construcţia se numeşte Romprest Service SA cu sediul în Otopeni, Ilfov, având filială în Cluj. Costul lucrarilor este de 372.100 de euro, iar durata execuţiei este de 6 luni. Nu este o dată exactă a începerii lucrărilor, acestea vor începe atunci cand vremea le va permite, cel mai probabil în luna martie.

Al doilea proiect important este asfaltarea drumului care leagă satul Veseuş de Drumul Judeţean 107 (pentru cei din zonă, „drumul Veseuşului”). Firma care a caştigat licitaţie este Florea Grup, costul lucrărilor se va ridica la 275.943 euro, iar durata este de 6 luni.

Acestea ar fi după parerea mea cele mai importante proiecte, dar nici următoarele nu sunt de neglijat.

Alimentare cu apă sat Căpâlna, valoare proiect 976.744 euro. Încă nu s-a stabilit firma care o să realizeze lucrarile. Acestea se vor atribui prin licitaţie.

Modernizare bibliotecă Jidvei, valoare proiect 330.232 euro. Înca nu s-a stabilit firma care o să realizeze lucrarile. Acestea se vor atribui prin licitaţie.

Modernizare cămin sat Căpâlna, atribuire directă prin selecţie de oferte.

Amenajare spaţii verzi localitatea Jidvei, valoare proiect 15.116 euro. Încă nu s-a stabilit firma care o să realizeze lucrarile. Atribuire directă prin selecţie de oferte.

Lucrări de reparaţii a străzilor din Feisa, Căpâlna şi Bălcaciu. Valoare proiect 18.605 euro. Înca nu s-a stabilit firma care o să realizeze lucrările. Atribuire directă prin selecţie de oferte.

Lucrări reabilitare rigole străzi Jidvei. Valoare proiect 18.000 euro. Înca nu s-a stabilit firma care o să realizeze lucrările. Atribuire directă prin selecţie de oferte.

Deocamdată acestea sunt proiectele care o să fie realizate de Primăria Jidvei, dar pe parcurs pot apărea şi altele.

Reclame

6 păreri la “Proiecte Jidvei 2012

  1. Pai cum sa fiu multumit,cand am aflat aseara ca pana ieri nu se putea intra cu masina la noi pe strada?
    Legat de blog,e foarte bun asa cum e :).Ca sa-l faci mai bun trebuie sa bagi probabil bani.Si avand in vedere ca nu aduce niciun venit,e bun asa cum e.

  2. Oricum,sunt absolut sigur ca din proiectele astea o sa se realizeze in proportie de 100%,maxim unu.

  3. Oare drumul care leaga Jidveiul de Feisa nu necesita modernizare?Sau trebuie sa iasa iarasi Horhat,ca sa se asfalteze drumul ala?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s