Din nou medalii

Vinurile Jidvei au obţinut două medalii de argint la ediţia din luna februarie a Berliner Wein Trophy.

Organizat sub patronajul International Organisation of Vine and Wine (OIV), Berliner Wein Trophy este unul din cele mai importante concursuri de vinuri din lume, fiind organizat începand cu 2010 în două ediţii anuale. La cele două ediţii din 2011, 5800 probe din toată lumea au fost înscrise în concurs, iar acest aspect, împreună cu organizarea excelentă şi juriul de excepţie fac ca vinurile premiate aici sa fie considerate unele dintre cele mai mari vinuri din lume.
La ediţia din februarie 2012, Jidvei a obţinut două medalii de argint pentru vinurile Fetească Alba 2011 şi Gewurztraminer 2010. Două vinuri tinere, acestea au impresionat prin prospeţime, personalitatea specifică vinurilor din Podgoria Târnave dovedindu-se încă o dată caştigătoare chiar dacă Feteasca Alba este un soi autohton, destul de rar întâlnit la concursurile internaţionale.

Cu o podgorie ce se întinde pe 2400 hectare, investiţii substanţiale în plantaţii, dar şi în modernizarea cramei şi a tehnologiilor de fabricare, conservare şi păstrare a vinului, Jidvei este cel mai mare producator de vinuri albe seci şi demiseci din segmentul premium din România.

Anunțuri

4 păreri la “Din nou medalii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s