Sauvignon Blanc- NEC PLUS ULTRA

Sauvignon Blanc NEC PLUS ULTRA Jidvei – singurul vin romanesc medaliat la ”Selezione del Sindaco”

Editia 2012 a „Selezione del Sindaco” a avut loc in Calabria si s-a desfasurat sub inaltul patronaj al International Wine Organization. Vinurile inscrise in concurs au provenit atat din diverse regiuni ale Italiei, cat si din alte tari europene ca Portugalia, Germania sau Austria.

Singurul vin romanesc premiat in concurs a fost Sauvignon Blanc-NEC PLUS ULTRA Jidvei care, cu un punctaj de 84.4, a obtinut medalie de argint. Dupa ce, in 2011, a fost vinul romanesc cel mai premiat la nivel national si international, acesta isi confirma in continuare locul de cinste prin premiile obtinute de la inceputul lui 2012 la concursuri ca: Monde Selections (Bruxelles), China Best Value Wine Awards (Hong Kong) si acum, Selezione del Sindaco, Italia.

Toate premiile obtinute pana acum de acest vin justifica pe deplin alegerea lui ca promotor al brandului NEC PLUS ULTRA, un simbol al excelentei si al nivelului la care au ajuns vinurile Jidvei. Un vin demisec cu un puternic caracter de soi, cu o bogatie de arome ce il face apreciat de consumatori si cunoscatori deopotriva, Sauvignon Blanc NEC PLUS ULTRA Jidvei poate fi considerat, pe drept cuvant, unul dintre cele mai bune vinuri Sauvignon Blanc din lume.

Cu o podgorie de peste 2000 hectare, investitii substantiale in plantatii, dar si in modernizarea cramei si a tehnologiilor de fabricare, conservare si pastrare a vinului, Jidvei este cel mai mare producator de vinuri albe seci si demiseci din segmentul premium din Romania.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s