”Un pas înainte pentru fiecare”, proiect în derulare la Grupul Școlar Industrial Jidvei

Proiectul “Un pas înainte pentru fiecare”, realizat cu sprijinul Fundaţiei “Centrul Educaţia 2000+”, în cadrul programului “Parteneriat pentru educaţie! Granturi pentru şcoli aflate în dificultate!”, finanţat de Fundaţia Soros România prin Fondul de Urgenţă desfășurat la Grup Şcolar Industrial Jidvei a ajuns la jumătate.

Demarat în martie 2012 el va continua până în octombrie anul în curs. Valoarea totală a proiectului este de 15.000 lei. Activitățile derulate de către membrii echipei de proiect,  învăţătoarele Valeria Bucur, Maria Crişan, Ilze Mathe, Livia Decean şi Adriana Hîrceagă, s-au adresat atât celor 45 de copii din grupul țintă, cât și celorlalți elevi din clasele primare.

”În cele patru luni am încropit un frumos Carnaval al primăverii, am desfășurat activități de tipul Școala după școală, Educație pentru sănătate și de cunoaștere a țării. Ultima a fost și cea mai apreciată de copii pentru că s-a concretizat într-o frumoasă excursie la Târgu Mureș, la Grădina Zoologică și în parcul de distracții. Activități similare acestora vom mai desfășura până la finalul proiectului”, precizează Maria Crișan, coordonatorul proiectului.

Sursa: Ziarul Unirea

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s