Cărţi de identitate

Din 2 septembrie, în comuna Jidvei, în fostul sediu al Romtelecom din vecinătatea Primăriei, va funcționa un Serviciu Public Comunitar Local de Evidența Persoanelor. Instituţia va deservi comunele Jidvei, Șona și Cetatea de Baltă. Prin deschiderea acestui nou serviciu, Jidvei devine prima comună din județul Alba care înființează un Serviciu Public Comunitar Local de Evidența Persoanelor.
Înființarea noului serviciu, ce va deservi aproximativ 13.000 de locuitori, s-a făcut prin rearondarea celor trei comune de la Serviciu Public Comunitar de Evidența Persoanelor Blaj, în urma ședinței Consiliului Județean Alba de la sfârșitul lunii iulie. Astfel, locuitorii celor trei comune nu vor mai fi nevoiți să se deplaseze până la Blaj pentru a-și rezolva problemele legate de actele de identitate și vor beneficia de servicii mai rapide.
„Locuitorii din Jidvei, Șona și Cetatea de Baltă nu vor mai trebui să bată drumul până la Blaj ca să își rezolve probleme legate de actele de identitate. De luni, vor putea face acest lucru la Jidvei, prin intermediul noului serviciu înființat de Consiliul Județean Alba în parteneriat cu Primăria din Jidvei.

NU UITAŢI SĂ NE DAŢI UN LIKE: https://www.facebook.com/JidveiBlog

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s