Jidvei relanseaza gama Grigorescu

jidvei

Primavara vine cu noutati din partea producatorului de vin Jidvei pentru una din cele mai cunoscute game ale sale: Grigorescu.

Pentru “colectia de arta” Jidvei, creata in anul 2008 in jurul celebrului de atunci Dry Muscat prin adaugarea vinurilor demiseci Gewurztraminer si Pinot Gris, aceasta este prima schimbare majora atat din punct de vedere al imaginii, cat si al vinurilor ce o compun.

Astfel, packaging-ul este mai elegant, apelandu-se la sticla de tip conic si la o restilizare a etichetei ce incearca sa atraga atentia consumatorului catre elementele esentiale in identificarea produsului: tabloul, producatorul, soiul si palierul de gust.

De asemenea, gama a fost extinsa la patru vinuri prin adaugarea unui nou sortiment: vin demisec din soiul Sauvignon Blanc. Pe eticheta noului vin se regaseste pictura lui Nicolae Grigorescu “Andreescu la Barbizon” care se diferentiaza fata de cele aflate deja in gama prin faptul ca este singura ce are ca element central un personaj masculin.

Jidvei detine in Podgoria Tarnave 560 hectare de Sauvignon Blanc, aceasta fiind la ora actuala cea mai mare suprafata plantata cu acest soi din Europa ce apartine unui singur producator.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s